Блог

Блог

Шість причин любити Рислінг

24.07.2024 access_time Читати: 1 хв.

Привіт, друзі! Сьогодні ми поговоримо про сорт винограду, вина з якого підкорють серця і смакові рецептори. Зустрічайте – Рислінг! Якщо ви ще не стали його шанувальником, ось п’ять з половиною причин, чому варто змінити свою думку: 1. Абсолютна універсальність. Рислінг – це справжній майстер на всі руки серед вин. Сухий, напівсухий, напівсолодкий, солодкий, десертний – він вміє все! Потрібне вино до риби? Рислінг стане ідеальним вибором. Хочеться чогось до десерту? Він знову на висоті. Його багатогранність дозволяє насолоджуватися ним у будь-яких ситуаціях. 2. Ароматний вибух. Якщо ви любите, яскраву ароматику, вино з рислінгу – ваш найкращий вибір. Від нот зеленого яблука до стиглого персика та навіть меду – це вино знає, як справити враження. Один ковток, і ви вже на фруктовому фестивалі. 3. Відображення теруару. Рислінг – це як турист, який адаптується до будь-якої країни, але при цьому не втрачає своєї особливої ідентичності. Він культивується в різних куточках світу і вміє підкреслити особливості місцевого теруару. Хочете відчути смак Німеччини, Австралії чи США? Рислінг завжди готовий вас здивувати. 4. Кислотність - секрет довголіття. Кислотність Рислінгу – це його секретний еліксир молодості. Завдяки їй він чудово витримується і з часом стає тільки кращим. Тож, якщо ви шукаєте вино, яке можна зберігати для особливого моменту -зверніть увагу на рислінг. 5. Ідеальна гастропара. Рислінг не тільки вміє справляти враження, але й чудово пасує до багатьох страв – від гострих азійських до класичних європейських. З ним ваші вечері будуть довершеними та смачними. 6. Тренажер для смакових рецепторів. Завдяки своїм багатогранному смаку і аромату, він допоможе вам розвинути свої дегустаційні навички. Спробуйте розібратися, чи відчуваєте ви ноти персика, меду, чи може це зелене яблуко з натяком на лимон? Влаштуйте власну дегустацію та відчуйте себе професійним сомельє! Отже, якщо ви ще не пробували вино з сорту рислінг, час це змінити. Його багатогранний смак, варіативна ароматика та універсальність точно вас здивують. Насолоджуйтесь кожним ковтком і відкривайте для себе захопливий світ вина!

access_time Читати: 1 хв. Читати новину

Villa UA пишається бути спонсором Українського жіночого бізнес-саміту

05.07.2024 access_time Читати: 1 хв.

Villa UA з гордістю оголошує про свою спонсорську підтримку Українського жіночого бізнес-саміту, ключового заходу, який об'єднує жінок-лідерів у бізнесі з усієї України. Як спонсор, Villa UA підкреслює своє зобов'язання до підтримки жіночого лідерства та емповерменту в українському бізнесі. Цей саміт не тільки надав платформу для обміну досвідом і стратегіями, але й посприяв зростанню професійної мережі серед учасниць. Основні події саміту включали панельні дискусії та спеціалізовані сесії з продажу в соціальних мережах, використання штучного інтелекту в контент-маркетингу, особистого брендингу, а також розвитку корпоративної культури. Захід також став платформою для збору коштів на підтримку оборонних ініціатив України!

access_time Читати: 1 хв. Читати новину

Літо, пікнік та охолоджені вина від Villa UA

27.06.2024 access_time Читати: 2 хв.

Із приходом спекотного літа настає сезон довгоочікуваних пікніків. І погодьтеся, частіше за все рішення його організувати приймається досить спонтанно, тож часу на планування і ретельну підготовку зовсім обмаль. Важливо не забути про свій улюблений плед, на якому буде зручно сидіти, а також посуд: тарілки, склянки, столові прибори, серветки – усе має бути зручно упаковано. Снеки, продукти, напої і алкоголь купуються в найближчому магазині. І нажаль, досить часто пляшечка улюбленого вина може виявитися досить теплою. Звичайно, про охолодження заздалегідь і транспортування в термосумці мови не йде. Тож, актуальним постає питання: «як швидко охолодити пляшку вина?», ну бо, давайте відверто, тепле вино абсолютно не те, чого хотілося б випити у спеку. Якщо ви думаєте, що охолоджувати треба тільки білі та ігристі вина, то це зовсім не так. Ловіть список правильної температури подачі за всіма різновидами вин: • Вино ігристе (шампанське, просеко, асті) 6-100С • Легкі білі та рожеві вина (піно гріджіо, соаве) 7-100С • Повнотілі білі (витримане у бочці шардоне) 10-130С • Легкі червоні (піно нуар, гаме) 13-180С • Повнотілі червоні (каберне совіньон, сапераві, шираз) 15-180С • Десертні та солодкі вина (сотерн, айсвайн) 6-80С Лайфхаки для охолодження вина Тож переходимо безпосередньо до хитриків (тобто лайфхаків), які стануть вам у нагоді: 1. Дуже проста і всім відома рекомендація – закинути пляшку вина у морозильну камеру, але є один нюанс, який дає значне прискорення: перед тим як покласти пляшку у морозилку, обмотайте її мокрим паперовим рушником. 2. Покладіть вино у відерце із льодом. Теж, досить банальна порада, проте якщо додати до льоду води та кухонної солі, охолодження пляшки прискориться в рази! 3. Також можна налити вино по бокалах і охолодити порційно, або попередньо охолодити бокали, щоб зберегти вино охолодженим протягом більш тривалого часу. 4. Заморожені виноградинки: заморожені ягідки можна використовувати як кубики льоду, які не розводять вино. Просто додайте кілька заморожених виноградин у свій келих. 5. Металеві охолоджувачі: спеціальні металеві стрижні або камінці для охолодження вина можна зберігати в морозильнику і використовувати, коли потрібно охолодити вино швидко. Метушливі збори на пікнік можуть здаватися трохи виснажливими, але ці моменти приносять багато радості та веселощів. Адже саме ці дрібниці створюють особливу атмосферу та роблять літній пікнік незабутнім. Користуйтеся порадами та насолоджуйтесь своїм прохолодним смачним вином у спекотні літні дні.

access_time Читати: 2 хв. Читати новину

VILLA UA підтримує українське кіно та історичну пам’ять!

07.06.2024 access_time Читати: 1 хв.

Заголовок: VILLA UA - Партнер прем'єри фільму "ВТОРГНЕННЯ. Операція «Дунай»": Підтримуємо українське кіно та історичну пам'ять 27 травня 2023 року в кінотеатрі "Жовтень" відбулася національна прем'єра політичного трилеру "ВТОРГНЕННЯ. Операція «Дунай»". Ми, команда VILLA UA, пишаємося тим, що стали одним із партнерів цієї важливої події у світі українського кінематографу. Фільм, створений спільними зусиллями України, Чехії та Литви, розповідає про драматичні події Празької весни 1968 року та боротьбу народу Чехословаччини проти радянської окупації. Ця історія особливо актуальна сьогодні, коли Україна протистоїть російській агресії. Вона нагадує нам, що методи ворога не змінилися з часів КДБ, і тільки рішучий опір може зупинити зло. Прем'єра зібрала визначних гостей: дипломатів, політиків, громадських діячів, акторів, режисерів та представників кіноіндустрії. Серед них - посол Чеської Республіки Дарек Пех, актори Олександр Ігнатуша та Віктор Кошевенко, Голова Держкіно Марина Кудерчук та багато інших. Для нас, VILLA UA, підтримка такого фільму - це більше, ніж просто партнерство. Це наш внесок у збереження історичної пам'яті та підтримку української культури. Ми віримо, що мистецтво, особливо кіно, має силу змінювати свідомість, об'єднувати людей та надихати на боротьбу за свободу. Ми закликаємо всіх подивитися "ВТОРГНЕННЯ. Операція «Дунай»" у кінотеатрах з 30 травня. Підтримуючи українське кіно, ми разом творимо майбутнє, в якому панує правда, справедливість та свобода. VILLA UA - це не просто вино, це частина української культури. Ми пишаємося тим, що можемо підтримувати такі важливі проекти і бути частиною руху, який зміцнює нашу націю.

access_time Читати: 1 хв. Читати новину